Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Şirketler CW Enerji panelleriyle enerjisini güneşten almaya devam ediyor

    ANTALYA (İGFA) – CW

    ANTALYA (İGFA) – CW Enerji daha yaşanabilir bir dünya için adımlarını hız kesmeden atmaya devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki fabrikaların çatılarına güneş enerjisi santralleri (GES) kuran CW Enerji, Çankırı’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına da imza attı.

    CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, şirketin çatısındaki güneş enerjisi santralinin kurulumunun tamamlandığını belirterek, “Uygulaması tamamlanan 6900,79 kWp gücündeki çatı üstü güneş enerjisi santrali ile daha temiz bir dünya için bir adım daha atıldı. Güneş enerjisi santraliyle yılda yaklaşık 613 ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşdeğer olan 4 milyon 61 bin 32 kg karbondioksit salınımı önlenecek. “Şirket artık enerji ihtiyacını da kurulan güneş enerjisi santraliyle karşılayacak. CW Enerji tarafından” dedi.

    Proje kapsamında firmanın çatısına kurulacak güneş enerjisi sistemi sayesinde yıllık enerji ihtiyacının önemli bir kısmının güneşten karşılanacağını belirten Yılmaz, bunun hem karbon ayak izini azaltacağını hem de ciddi tasarruf sağlayacağını kaydetti. enerji maliyetlerinde.

    GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELEKTRİK ÜRETİMİNİ HER GÜN ARTIRMALIYIZ

    Sürdürülebilir enerji çözümleri sunarak hem çevreyi hem de firmaların enerji maliyetlerini düşürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yılmaz, “Elektrik ihtiyacımız her geçen gün artarken, güneşten elektrik üretimini de her geçen gün artırmalıyız. Gelecekte enerji sıkıntısı yaşamamak için. Bu bilinçle güneş enerjisinin gücünü Türkiye’nin her köşesine yaymaya devam ediyoruz. CW Enerji olarak insanlığın enerji ihtiyacını yeşil enerjiyle karşılaması ve daha yaşanabilir bir gelecek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “Güneşin olduğu her yerdeyiz” sloganımızla çatıları CW Enerji panelleriyle donatmaya tüm hızımızla devam edeceğiz.