Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mesudiye’ye tablo muamelesi yaptı

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı sıfırdan yenilenen, kaldırım çalışmaları ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Adapazarı-Karapürçek Grup Yolu’nun yaklaşık 2 kilometrelik kısmını soğuk çizgilerle bir tablo gibi ele alarak hizmete açtı. çevresel düzenlemeler. Bu projeyle ilçe ulaşımında yepyeni bir sayfa açıldı.

    SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni cadde ve arterleri kente kazandırırken, mevcut grup yollarına da altyapı, kaldırım, sıcak asfalt ve yol işaretleme çalışmalarıyla yepyeni bir çehre kazandırıyor.

    ÖNCE SAĞLAM ALTYAPI

    Hayata geçirdiği her projeye sağlam bir altyapıyla başlayan Büyükşehir Belediyesi, SASKİ’nin desteğiyle Karapürçek Mesudiye Mahallesi’ndeki içme suyu ve yağmur suyu hattını tamamen yenileyerek bölgeye uzun yıllar sorunsuz hizmet edecek bir altyapıya kavuşturdu. .

    ASFALT VE ASFALT İMALATI

    Adapazarı-Karapürçek Grup Yolu üzerindeki kaldırımlar yayaların daha rahat ve daha geniş alanlarda yürüyebilmesi amacıyla revize edildi. Bu çalışmayla bölgede yaşayan vatandaşlar ilçe girişinde geniş, konforlu bir kaldırım alanına sahip oluyor. Eski asfaltın kaldırıldığı 1.750 metrelik grup yolu, 5 bin ton sıcak asfaltla yepyeni bir çehreye kavuştu.

    GÜVENLİ SÜRÜŞE HAZIR

    YOLBAK Trafik Şube ekipleri, çevre düzenlemesi ile estetik bir görünüm kazanan grup yoluna yol çizgi işlemeleriyle son dokunuşu yaptı. Hayati önem taşıyan yol çizgilerinin uygulandığı Mesudiye kavşağı tablo gibi canlandırıldı. Karapürçek ulaşımında yeni bir sayfa açan yol, yeni yüzüyle hizmete açıldı.

    “GÜZEL BİR KARAPÜRÇEK İÇİN…”

    YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Sorumluluğumuz altındaki grup yollarının güvenli ve konforlu hale getirilmesi için sürekli çalışıyoruz. Son örneğimiz ise Adapazarı-Karapürçek grup yolunun Mesudiye Mahallesi kısmını sıfırdan yeniledik. Güzergahın altyapı, kazı, dolgu, kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamladık. Sürüş güvenliği açısından hayati önem taşıyan yol işaretleme çalışmalarımızı da tamamladık. “Güzel ilçemiz Karapürçek’e ve bölge halkına hayırlı olsun.”