Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    TEİAŞ UŞAK 1 elektrik teknikeri alımı yapacak

    TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nden Uşak’ta

    TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nden Uşak’ta 1 elektrik teknikeri alımı yapacak

    TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Uşak’ta sürekli işçi statüsünde 1 tekniker alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi olarak gerçekleştirilecek ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır. Alımlara dair detaylar ve başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir.

    Elektrik Teknikeri Alımı

    TEİAŞ, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 217 Elektrik Teknikeri alımı yapacaktır. Elektrik Teknikeri pozisyonu için başvuruda bulunmak isteyen adayların, Meslek Yüksekokullarının Elektrik veya Elektrik ve Enerji Bölümlerinin Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı programlarından mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, 35 yaşını bitirmemiş olmaları, askerlikle ilişiklerinin bulunmaması ve sağlık durumlarının çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması şartları aranmaktadır.

    Başvuru Süreci

    Başvurular, 5 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında yayımlanacak ilanlarla başlayacaktır. Başvuru yapacak adaylar, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular, ilanın İŞKUR’un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yapılmalıdır (05-09 Ağustos 2024 tarihleri arasında).

    TEİAŞ’ın taşra teşkilatında görev almak isteyen tekniker adayları için büyük bir fırsat sunan bu alım süreci, ilgili bölümlerden mezun ve gerekli şartları sağlayan tüm adayların başvurularını bekliyor.