Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Vali Yardımcısı değişti

    İzmir Vali Yardımcısı Barış

    İzmir Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Uşak Vali Yardımcılığına Atandı

    Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Uşak Vali Yardımcılığına atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Demirtaş yeni görevine başlamaya hazırlanıyor.

    Barış Demirtaş’ın Yeni Görevi

    Barış Demirtaş, İzmir Vali Yardımcılığı görevinden Uşak Vali Yardımcılığına atanarak, Uşak’ta önemli görevler üstlenecek. Yeni görev yeri olan Uşak’ta, Demirtaş’ın yapacağı çalışmalar merakla bekleniyor.

    Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de Yayınlandı

    Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu karar ile birlikte İzmir Vali Yardımcılığı görevini yürüten Barış Demirtaş, Uşak’a atanarak yeni görevine başlayacak. Resmi Gazete’de yayımlanan bu atama kararı, kamuoyunda dikkat çekti.

    Öz Geçmişi

    Kırklareli 1977 doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Lüleburgaz’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında Edirne Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Demirköy ve Kurucaşile ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süreyle İngiltere’de Leicester Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi aldı ve mesleki incelemelerde bulundu. Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı tarafından Japon Hükümeti’nin teknik işbirliği kapsamında yürütülen “Yerel Kalkınmada Mülki İdare Amirlerinin Rolü Projesi” kapsamında 3 hafta süre ile Japonya’da eğitim aldı. Büyükorhan, Ömerli, Havsa ve İncesu ilçelerinde Kaymakamlık, Bingöl ve  Giresun illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.