Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Valiliği geçici olarak kamyon, çekici ve tanker geçişlerini yasakladı

    Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 14 Haziran Cuma günü saat 06.00’dan 16 Haziran Pazar günü saat 05.00’e kadar “Kamyon, Çekici ve Tanker” cinsi araçların D-300 Karayolu Ankara-İzmir yönünde olmak üzere Uşak ili sınırları içinde seyirleri 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince yasaklandı.

    Uşak Valiliği tarafından yapılan

    Uşak Valiliği tarafından 14-16 Haziran 2024 tarihleri arasında D-300 Karayolu Ankara-İzmir yönünde kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların seyrinin yasaklanmasına dair bir açıklama yapıldı.

    Yasaklama, 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 06.00’dan 16 Haziran 2024 Pazar günü saat 05.00’e kadar geçerli olacak.

    Yasaklamanın amacı, bayram tatili trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve trafik kazalarının önlenmesidir.

    Yasak kapsamında şunlar yer alıyor:

    • Kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların D-300 Karayolu Ankara-İzmir yönünde Uşak ili sınırları içinde seyri yasaktır.
    • Yaş sebze/meyve, süt ve süt ürünleri gibi bozulabilir gıdalar, dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi malzeme, posta/süreli yayın, kurbanlık ile akaryakıt taşıyan taşıtların en az süreyle bulunacak şekilde istisnai olarak seyirlerine izin verilecektir.

    Uşak Valiliği, sürücülerin yasaklamaya uymalarını ve dikkatli sürüş yapmalarını rica ediyor.