Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta orman yangını

    “Uşak’ın Merkez Yenişehir köyünde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle orman alanına sıçradı. Yangına hızlı müdahale eden ekipler, helikopter desteğiyle yangını kontrol altına almak için çalışıyor.

    "Uşak'ın Merkez Yenişehir köyünde

    Uşak’ın Merkez Yenişehir Köyü’nde Yangın Çıktı

    Uşak Milletvekili İsmail Güneş sosyal medyadan duyurdu: Uşak ilimizin Merkez Yenişehir köyünde kuru otlak bir alanda çıkan yangının rüzgarın etkisiyle orman alanına sıçradığını ve kısa sürede yayıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Yangını söndürmek üzere Uşak Valiliğimiz koordinasyonunda Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere Uşak ilimizdeki tüm kurumlar seferber edilmiştir. Yangın söndürme ekibinde çalışan kardeşlerimize kolaylıklar dilerim. Allah yardımcıları olsun. İnşaAllah can kaybı olmadan kısa sürede söndürürüz. Tüm Uşak’lı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

    Yangına Hızlı Müdahale Edildi

    Yangının söndürülmesi için 1 helikopter yangın söndürme çalışmalarına başlamış olup, daha fazla destek için Orman Genel Müdürlüğümüz ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Uşak Valiliğimizin koordinasyonunda yapılan bu çalışmalar sayesinde yangının kontrol altına alınması ve yayılmasının önlenmesi hedeflenmektedir. Yangına müdahale eden ekiplerin özverili çalışmaları takdirle karşılanmaktadır.

    Uşak Halkına Geçmiş Olsun

    Uşak ilimizdeki bu talihsiz olay nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Yangın söndürme çalışmalarına katılan tüm ekiplere Allah’tan kolaylıklar diler, en kısa sürede yangının kontrol altına alınmasını temenni ederim. Can kaybı olmadan yangının söndürülmesi için dualarımızı eksik etmeyelim.