Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Gediz Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak

    MANİSA (İGFA) – Ulaştırma

    MANİSA (İGFA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gediz Köprüsü Kavşağı’nı araç trafiğinin trafik ışıklarına takılmadan kesintisiz akmasını sağlayacak yönlü kavşak modeliyle inşa ettiklerini belirterek, “Aslında çok güzel bir proje olsa da” dedi. Büyük kavşak, 5 ayrı kavşak alanını kapsayan projeyi onayladık. “Nisan ayında yer teslimi yaparak buradaki çalışmalarımıza başladık.” dedi.

    Bakan Uraloğlu, Gediz Köprülü Kavşağı ile günlük 31 bin; Hafta sonları ve yaz aylarında 50 bine çıkan araç sirkülasyonunu yöneteceklerini belirterek, “Hepimiz için en değerli şey zaman ve yakıt tasarrufudur. Dolayısıyla bu kavşağı tamamladığımızda inşallah bunların hepsini sağlamış olacağız. “Yılda yaklaşık 220 milyon lira zaman ve yakıt tasarrufu sağlanacak.” dedi.

    Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Uraloğlu, zeminde iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Burada drenaj kanallarının yer değiştirmesiyle ilgili çalışmalar var. Sonuçta sahaya yayılmış durumdayız, inşallah bunu hızlı bir şekilde tamamlayarak Manisa’da, İzmir’de ve tüm bu bölgede güzel bir iş yapmış olacağız. Bunları başarmamızda elbette yerinde işbirliği ve yerinde takip bizim için değerlidir. Valimizin koordinasyonunda tüm kurumların katkısı bizim için önemli. Yine siyasi takip açısından Milletvekillerimizin, AK Parti ve MHP il başkanlarımızın takibi de bu anlamda önemlidir. Katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Allah bizlere burada kazasız belasız çalışmayı ve burayı bir an önce bitirmeyi nasip etsin. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.”