Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    SASKİ şiddetli yağmurda 125 kişiyle sahadaydı

    SAKARYA (İGFA) – Günün

    SAKARYA (İGFA) – Günün ilk saatlerinden itibaren şiddetli yağışın etkisi altında kalan Sakarya’da ekipler mağduriyetlerin önlenmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

    SASKİ’DEN HIZLI MÜDAHALE

    Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, sabah saatlerinden itibaren kentte yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem aldı.

    Meteorolojik tahminlerin üzerinde yağışın ardından kentin bazı kesimlerinde metrekareye 48 milimetre yağış düştüğü bildirildi. SASKİ ekiplerinin hızlı müdahalesi birçok noktada olumsuzlukların önüne geçti.

    48 MİLİMETREYE KADAR YAĞIŞ

    Hendek’te çok şiddetli sağanak yağış metrekareye 48 milimetre yağmur bıraktı. Sapanca, Erenler ve diğer ilçelerde metrekareye ortalama 20-25 milimetre yağış düştü.

    Yağmurun ilk andan itibaren alarma geçen SASKİ personeli, kentin cadde ve caddelerinde yaşanan şiddetli yağış sırasında 125 kişilik ekiple titizlikle çalıştı.

    “HİÇBİR OLUMSUZLUK YOK”

    Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemizin tamamında günün ilk saatlerinden itibaren çok şiddetli yağış yaşandı ve hayatı olumsuz etkiledi. SASKİ ekiplerimiz, tahminlerin yapıldığı andan itibaren teyakkuz halinde olup yoğun bir şekilde çalıştı. 125 kişilik ekiple bazı noktalarda meydana gelen yerel aksaklıklar hızlı bir şekilde müdahaleyle giderildi ve şu an için kalıcı bir sorun bulunmuyor.”