Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta 5 kamu kurumu KPSS tercihleriyle personel alacak

    Uşak’ta 5 Kamu Kurumu

    Uşak’ta 5 Kamu Kurumu KPSS ile Personel Alacak

    TEİAŞ, TCDD, Türkiye Şeker Fabrikaları, DHMİ ve Toprak Mahsulleri Ofisi, Uşak’ta KPSS-2024/1 tercihleri ile personel alımı yapacak. Adaylar, tercih işlemlerini 11-18 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler.

    TEİAŞ Uşak Merkez Taşra Mühendis Alımı

    Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Uşak Merkez Taşra Birimi için KPSS-2024/1 kapsamında mühendis alımı yapacak. Adaylar, tercih işlemlerini ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile yapabilecekler.

    TCDD ve Türkiye Şeker Fabrikaları Memur Alımları

    Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. (TCDD) Genel Müdürlüğü, Uşak ve Kütahya illerindeki taşra birimlerinde memur alımı yapacak. Aynı zamanda, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü de Uşak ilinde taşra biriminde memur alacak. Tercih işlemleri 18 Temmuz 2024 saat 23.59’a kadar devam edecek.

    DHMİ ve Toprak Mahsulleri Ofisi Personel Alımları

    Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Uşak Merkez Taşra Birimi için iş makinası sürücüsü alımı yaparken, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü teknisyen alımı gerçekleştirecek. Adayların, tercih işlemleri için KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu’nu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

    Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.