Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Banaz-Afyon Hocalar yolu için müjde

    Afyon Milletvekili Ali Özkaya, Banaz-Hocalar yolunun 2024 sonuna kadar ihale edilerek çalışmalara başlanacağını açıkladı. Bu adımla birlikte Hocalar’ın ulaşımı önemli ölçüde iyileşecek.

    Afyon Milletvekili Ali Özkaya,

    Afyon Milletvekili Ali Özkaya’dan Müjdeli Haber

    AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya, Hocalar ilçesinin ulaşımıyla ilgili önemli gelişmeleri açıkladı. Hocalar İlçe Başkanı Salih Sarı, Belediye Başkanı Ali Arslan ve İl Genel Meclis Üyesi İsmail Özkuleli’yi Gazi Meclisi’nde misafir eden Özkaya, Banaz-Hocalar yolu için Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve İzmir Bölge Müdürü ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını belirtti.

    Özkaya, yolun ihalesinin 2024 yılı sonuna kadar yapılacağını ve çalışmaların başlayacağını müjdeledi. Ayrıca, Banaz-Hocalar ve Hocalar-Sandıklı yollarının entegre edilmesiyle Hocalar ilçesinin ulaşımının muazzam bir seviyeye geleceğini ifade etti.

    “Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum,” dedi.

    AK Parti Hocalar İlçe Başkanımız Salih Sarı, Belediye Başkanımız Ali Arslan ve İGM Üyemiz İsmail Özkuleli’yi Gazi Meclisimizde misafir ettik.

    Banaz-Hocalar yolu ile alakalı Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen ve İzmir Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri yaptık. İnşallah 2024 yılı sonuna kadar ihalesi yapılarak çalışmalara başlayacak. Bu sayede Banaz – Hocalar, Hocalar – Sandıklı yolunun da birbirine entegre edilmesiyle ilçemizin ulaşımı muazzam bir noktaya gelmiş olacak.

    Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.